Powered By Blogger

sobota 14. prosince 2013

Prosincové rozjímání

Je to tady. Ze všech stran se na nás valí koledy, rady, tipy a hlavně reklamy. Na YouTube se to hemží samými tipy na dárky pro něj a pro ní a bůhví pro koho ještě. Blogosféra se taky topí ve všech novinkách, co prostě musíte mít. Případně co všechno kdo napekl a ušil. A my? My jsme s díky využili náš narozeninový dárek a alespoň na malou chvíli jsme utekli na hory.


Nádhera - nikde nikdo, všechno se teprv připravuje na nadcházející sezónu a nádherné počasí. Užili jsme si to parádně a hlavně jsme chytli druhý dech v tomhle předvánočním shonu. Tak snad nám to těch pár dní do vánoc vydrží. čímž se vracím na začátek. Vzhledem k tomu, že je internet plný toho všeho zmiňovaného, vybírám si zaslouženou blogovací  a vlogovací pauzičku. Ale nemyslete si že jen tak odpočívám, tenhle čas poctivě využívám k rozjímání a rekapitulaci všeho, co se mi v tomhle roce v blogovacím světě povedlo a hlavně, kam tenhle blog a potažmo YouTube kanál posunout dál. Na první, zatím faceliftové změny se můžete těšit hned na začátku nového roku. 


Takže milí čtenáři užívejte si té předvánoční hojnosti a nezapomeňte, že ty pravé slevy a nákupy začínají už týden po vánocích, tak si šetřete peněženky a nervy a v klidu si jděte uvařit svařák (vyzkoušeno minulou neděli místo pečení cukroví - vřele doporučuji!). 

Mějte se báječně :-)

M.

2 komentáře:

  1. Jen hezky užívejte. My dnes z bláznivé Prahy unikli do Berouna. Tam panuje pohoda a klid. A příští pátek nás čeká výlet s dětmi do lesa. Necháme vánoční šílenství ostatním a půjdeme dát zvířatům něco dobrého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se v tom lese neztraťte a pořádně se vyvenčete... Stojí to za to :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář. Připojte se i do sítě přátel Google...
Marie