Powered By Blogger

pátek 14. února 2014

Jeho milenka nebo máma?

Chcete být jeho milenka nebo matka? Zdánlivě banální otázka poukazuje na skryté nebezpečí, které vás po narození potomka čeká. Ze smyslné krasavice se během pár měsíců může stát protivná šmudla. A že se to právě vám stát nemůže? Tak to si gratulujte. 

Nemám moc kamarádek, které by před porodem plánovaly, že na pár let zaparkují do tepláků a špinavých triček. Když ono se toho příchodem nového člena domácnosti tolik změní! Všichni jsou unavení, vyčerpaní a to poslední, co by chtěla leckterá žena řešit je, jestli se přes ráno stihla namalovat a upravit. 

Zkusme se na to ale podívat z pohledu partnera. Počáteční nadšení z nového potomka leckdy přejde v postupné znechucení z toho, že musí po práci zase zpátky domů, kde ho čeká každý den přesně to samé. Kam se ztratila všechna ta pohoda a romantika? Kdo vyměnil tu prima ženu za zpruzelou matku, která má jediné téma a to jsou plenky a dudlíky?

Nechci rozumovat nebo radit, ale pojďme se k tomu postavit čelem a alespoň dnes, na Valentýna (ač je to hnusný a importovaný, americký, komerční, bla, bla... svátek) zkusme být na své protějšky milé. Stojí to za to, protože bez nich by to stálo úplně za... starou bačkoru.

Majáles 2007 - paříme, pijeme, kouříme... zkrátka užíváme života
Takže vám hrdě přeju hezkého Valentýna!

M.

11 komentářů:

  1. JJ, taky si vzdycky rikam, ze se budu malovat aspon o vikendu, kdy je manzel cely den doma:) To je tak, kdyz se clovek prestehuje z mesta na vesnici....to pak upada vsechno:)) Budu na tom muset zapracovat. Jenze ono v tech teplakach je takova pohoda....nic netlaci, kdyz se uspini, tak me to tolik nemrzi...:)) Hezkyho Valentyna....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky, taky... Vždycky, když si beru triko a legíny/tepláky, vždycky si v duchu povzdechnu...

      Vymazat
  2. Valentýn není hnusný americký svátek:) ale zcela křesťanský - a tedy náš:)
    SVÁTEK SV. VALENTÝNA
    Podle legendy sv. Valentin z Terni zemřel mučednickou smrtí 14. února 269 na příkaz římského císaře Claudia II. poté, co přes zákaz oddával snoubence podle křesťanského ritu.
    Stal se patronem všech snoubenců.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem na mysli západní komerční způsob slavení Valentýna... A ten asi určitě přišel přes oceán, nebo ne? CTo je šumák... Díky za upřesnění :-)

      Vymazat
  3. :-) mily post,vykuzlil mi usmev :-) dakujem ;-) plenky a dudliky rulez vladne aj u nas,ale nastastie stihne sa to prestriedat aj s niecim viac sexi ;-) valentyna mame takmer kazdy den,ked sa nam xce...je to naozaj len na tyx dvox...ako si to urobia...dieta to praveze aspon podla mna este viac obohati....krasne dni prajem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozumej dieťa :-D aj ked aj dieta by mozno niekomu pomohla :-D vratane mna ;-)

      Vymazat
    2. Nás dítě určitě obohatilo, jen je třeba občas si zavzpomínat jaké to bylo před tím ;-) Slovo dieta ignoruji :-D

      Vymazat
  4. Tak presne v tomhle duchu jsem to dneska pojala:-) Hezky clanek! Ja zatim doufam, ze i s miminkem se mi podari najit cas na sebe, abych dobre vypadala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Chvilka se najde, jen je potřeba na to nezapomínat ;-)

      Vymazat
  5. hezký příspěvek, jako chlap musím ocenit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Připojte se i do sítě přátel Google...
Marie