Powered By Blogger

čtvrtek 13. února 2014

Zajíci v krabici - únor 2014

Zase krabička. Tentokrát ne krabička krásy, ale krabička plná dobrot. Co naplat beauty-guru ze mě asi nikdy nebude, ale co se týče jídla, to už je jiná káva. V poslední době jste si mohli u leckoho přečíst o Brandnooz boxu. Přiznám se, že i já jsem o něm uvažovala, ale nakonec jsem si ho neobjednala. No a když jsem na nějakém jiném blogu našla recenzi na Zajíce v krabici, bylo rozhodnuto (Zaboha si nemůžu vzpomenout, kde jsem tu recenzi četla, takže jestli víte, prosím napište mi odkaz do komentářů, díky).


Celé rozbalování a můj bezprostřední komentář si můžete prohlédnout v mém novém videu:



Jak už jsem říkala ve videu, z krabičky mám radost a celkově myslím, že se povedla. Možná není tak naditá, jako u konkurence a ano, je dražší (350 Kč včetně poštovného, pokud kupujete jen jedno vydání), ale cena odpovídá obsahu. Největší radost mám určitě z kartiček s recepty a ze směsi na chleba. Co dodat - snad se vám dnešní video líbilo a přidávám ještě pár obrázků:





A jak jste na tom s novou módou krabiček k snědku vy? Vyzkoušeli jste nějakou? 

Těší se na brzkou shledanou

M.

7 komentářů:

  1. Ahoj, nový follower se hlásí :-)
    Balíček mi připadá fajn, já si nechávám vozit zeleninu, klidně bych šla i do tohoto, ale zrovna jsem přesedlala na stravu bez pšenice, tak bych se bála, že se mi stane, že něco nevyužiju a za tu cenu by to bylo škoda vyhodit :-(
    Pěkné video, jsi sympatická :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, lepek nehrozí, pokud tuto skutečnost napíšete do poznámky. Produkt, který by měl obsahovat lepek, nahradíme jiným - stejně jako v balíčku Marie (ona dostala bezlepkovou směs na chleba, ostatní dostali směs na bílkovinový chléb, která lepek obsahuje). :)

      Vymazat
  2. Díky moc za poklonu :-) Jinak chápu, hrozí, že tam nějaká pšenice bude. Já bych to ale určitě měla kam udat, moji rodiče taky ujíždějí na dobrém jídle, tak kdybych něco nevyužila já, tak oni určitě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Vás jsme udělali vyjímku, protože jste uvedla, že nemáte rádi sóju.. (směs na bílkovinový chléb, která byla ve většině krabiček, obsahuje i sóju)

      Vymazat
    2. Já jsem koukala, že mám asi jiný chleba, než ostatní... Už je v pekářně ;-) Každopádně díky, personalizace krabičky je na jedničku!

      Vymazat
  3. Ten obsah vypada dobre, z toho arasidoveho masla bych udelala susenky:-) nebo polevku se zazvorem, mnam... Takze co to bude?

    OdpovědětVymazat
  4. To je super! Tyhle krabicky musim taky urcite vyzkouset. Ja zase testuju www.freshbedynky.cz. Taky super sluzba :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Připojte se i do sítě přátel Google...
Marie