Powered By Blogger

pátek 5. února 2016

Jsem zpátky!

Je to tak. Já vím, že dneska už slovo blogerka začíná být nadávkou. A že už bloguje i Agáta Hanychová. A že nesnáším nic, co začnu a pak to zrovna "frčí"... 

Mě ten blog prostě chybí. Práce je super, rodina taky, ale ta tvořivá část, ta část, co mě nutí něco hmatatelnýho produkovat, ta mi nedá spát. 

Takže jdu do toho. Snad jsem to ještě nezapomněla. A zdravím všechny, co nezapomněli na mě!

M.


3 komentáře:

  1. Tak to mám radost! :-) Těším se na články!
    S.

    OdpovědětVymazat
  2. Supr, taky se budu těšit na příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj a vítej zpět:-)...tady se nic nezměnilo, takže jsi o nic nepřišla:-))...Já to znám, občas mám pocit, že už jsem z toho všeho tak demotivovaná, že ani nevím o čem na ten blog psát a když už jsem tam tak dlouho nic nepsala, tak je blbý jen tak zasednout a napsat nějakou kravinu a tak čekám na něco lepšího a mezitím týdny plynou a já už jsem v depresi z toho, že končím, že už si mě nikdo neotevře a že jsem zahodila dva roky psaní...a pak si prostě zase jednou sednu a něco napíšu a zase se chytnu a najednou píšu každý týden jako by se nechumelilo...a víš co?...ono je to každému jedno a kromě osobních známých, kteří se občas zmíní, si nikdo ani nevšimne:-))...takže jak jsem psala, jsem ráda, že jsi zpátky, protože by byla škoda to zahodit:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Připojte se i do sítě přátel Google...
Marie