Powered By Blogger

pátek 28. února 2014

Můj nejoblíbenější šperk...

Úkol zněl jasně: Krátce napsat něco o svém nejoblíbenějším šperku. To je jedna z podmínek Soutěže na blogu Kafe a dort. Původně jsem vůbec nechtěla soutěžit. Protože jsem na tom asi takhle:

část mého bordelu mé sbírky šperků

Jak už jsem psala, mám ráda cestování. A tak se moje sbírka šperků skládá převážně ze šperků ukořistěných někde za hranicemi. Ať už jsem si je koupila sama někde na cestách nebo jsem je dostala. Takže co vybrat? No a nakonec jsem o tom přemýšlela vážně jen chvilku.

Můj nejoblíbenější a nejnošenější šperk je stejně tenhle:


Můj snubní prsten. je už dokonale šišatý, poškrábaný, zkrátka má patinu... To jsem zvědavá, jak bude vypadat třeba za 30 let. Nehledě na to jak moc nebo málo šperků vlastním, tenhle nosím skoro pořád a je můj nemilejší.

Takže, milá Veroniko, to je moje odpověď: Můj nejmilejší šperk je můj snubní prsten.

A jak jste na to vy? 

Těším se brzy...

M.

6 komentářů:

  1. Odpověděla bych úplně stejně (ale nechtělo se mi o to dělit), můj nejmilejší šperk je můj snubák, i když paradoxně ho manžel nosí víc než já (on ho nesundavá, já ano, když jdeme někam spolu, nemám potřebu brát si prsten, když mám muže). :-) Na druhém místě jsou maličké diamantové naušnice, které jsem si koupila k 25, ale neumím fotit detaily (tolik k velikosti kamenů). :-) Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) taky ho sundávám a pak mě manžel pošťuchuje, jak to, že ho nemám :-)

      Vymazat
  2. Marie, moc ti dekuji za ucast a tvoje odpoved me nadchla:-) moc mile!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Připojte se i do sítě přátel Google...
Marie