Powered By Blogger

čtvrtek 17. dubna 2014

Jdeme spolu do postele?

Veronika z blogu Kafe a dort mě TAGla. Čili dneska spolu půjdeme do postele. A že to poslední dobou opravdu potřebuji ;-) Bez dlouhých okolků, pojďme do toho.

zdroj


Bez čeho už půl roku neodcházím do peřin?
Tady asi nebudu vtipná. Bez únavy? Bez spousty myšlenek co ještě musím udělat? Ale já to tak mám ráda. Prostě si ráda tak trochu podumám...

Svůdné sanoussi nebo pohodlné pyžamo?
Ehm, kalhotky. A někdy ani to ne. Howgh.

Kniha?
Jistě, vždycky tak tři stránky, občas se zadaří a přečtu třeba i dvě kapitoly. V současnosti pátý díl Hry o trůny a už vážně doufám, že to brzy dočtu. Kdo je seznámen s rozsahem knih, pochopí. 

Kosmetické rituály?
Já vím, že bych se měla každý večer odlíčit a promazat. Vzhledem k mému věku je to celkem nezbytnost. Jenže večer? Víte, kolik to zabere času a jak málo mám na to energie? Navíc, ruku na srdce, který muž by chtěl najít večer v posteli paní v natáčkách a pomazanou nějakou maskou? Ten můj tedy ne.

Sklenička něčeho dobrého před spaním?
Anóó! Kdybych mohla a nepřipadala si jako alkoholička, tak bych šla spát ovíněná třeba každý den. V reálu mám doma malé dítě a nic vám nepřidá kila víc, než pravidelné popíjení. Takže bych řekla, že nárazově. 

Chrápu?
Já tvrdím, že ne. Manžel tvrdí, že ano. Tak si vyberte.

Snídaně do postele?
Ne, děkuji. Já mám nejradši opulentní hotelové snídaně formou bufetu. Tak hodinku a půl. Nejlepší byla Brazílii a nejhorší v Pekingu. Takže beru cokoli mezi tím...

Děkuji za pozornost. Vlastně ne... Já bych měla TAGnout někoho dalšího. Tak tedy Dariu z Mothers in Prague a pak kohokoli, kdo má tu odvahu sdílet s námi svá postelová tajemství.

Brzy se uvidíme

M.

2 komentáře:

  1. Ďakujem za TAG ;) posnažím sa čoskoro postnúť moje odpovede... tie tvoje sú skvelé :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Připojte se i do sítě přátel Google...
Marie