Powered By Blogger

středa 4. září 2013

August favourites - srpnoví oblíbenci


Zdravím všechny nové i věrné čtenáře,

dneska tu mám pro Vás zas jeden oddechový příspěvek - srpnové favority. Nebudeme to zdržovat a jdeme hned na to:

1) kosmetika

V půlce srpna ustoupila nejhorší vedra a tak bylo možné požít alespoň trošku víc zkrášlovadel. V největší permanenci byly:  oční stíny - paletka Sleek i-Divine Au Narurel 601, paletka Maybelline Big Eyes odstín 03 Luminous Turquoise, Maybelline Color Tattoo odstín 65 Pink Gold; řasenka Maybelline the Falsies černá; make up Dermacol 24h control ze Senzaboxu  odstín tuším 3; pudr Rimmel Stay Matte 001 Transparent, korektor Maybelline Affinitone odstín 02 Natural, bronzer Cosmetika ze Senzaboxu odstín 02, tvářenka Alverde Cream to powder rouge odstín 20 Winter rose; pak ještě tužka na oči Natural Kajal od Benecosu a a nakonec L'Oreal Studio Silk&Gloss Curl Power Spray na vlasy. Uf! Přibývá to a bude hůř...

2) Internet a média
Přiznám se, že televizi jsem přes prázdniny úplně odbourala. Pauzu mezi reklamama si můžu vyplnit i jinak než reprízou prastarých estrád a tak jsem zase začala víc sledovat You Tube. Odebírám přes 100 kanálů, ale dneska mám pro vás 2 výběry, které bych mohla doporučit:

Z českých luhů a hájů:
 Pro matky doporučuji zvláště MamaLifestyle, ale i ostatní jsou moc fajn. Jen tak dál, kvalitních českých "YouTouberek" je pořád málo.

No a zahraniční pouze mateřské kanály:
Aneb mateřství 100x jinak v USA, Kanadě, Anglii a Irsku. Nejlepší jsou za mě SacconeJoleys - irská rodinka živící se YouTube profesionálně, každý den vlogují o svém životě. Super je i Katulka2, úplný opak, skromná a pragmatická matka. Z jiného světa je StylesEdge aneb jsem nadpozemsky dokonalá a týden po porodu nemám žádné břicho ani kruhy pod očima...

3) různé

V srpnu jsem se víc začala zaobírat prací, nicméně i volný čas jsem se snažila využít naplno. Výlety, návštěvy a užívání prázdnin. Mám nový účes - sklidil spoustu pozitivních ohlasů, tak mám radost. 

A jací byli vaši srpnoví favorité? A na co rádi koukáte na YouTube?

Přeji Vám hezké září a brzy zase tady na blogu...

M.

2 komentáře:

  1. Díky za tipy, na Youtube sleduju jen Mamalifestyle, už takhle nad blogama strávím dost času, tak ještě youtube, to už by byla pro mě zkáza, ale omrknu to :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Připojte se i do sítě přátel Google...
Marie